Vă mulțumim pentru vizită!

Această pagină conține Termenii și Condițiile website-ului nostru și vă rugăm să citiți cu atenție. Vizitarea și folosirea website-ului www.medrehabteam.ro implică acceptarea următorilor termeni și condiții.

Website-ul www.medrehabteam.ro este proprietatea firmei MEDREHABTEAM S.R.L., înregistrată la registrul comerțului cu numărul J12/2286/2019, având codul unic de înregistrare fiscală  41201931, și are toate drepturile rezervate. 

 

Conținutul – Drepturile de autor

Denumirea website-ului, logo-ul acestuia, cât și toate celelalte elemente de identitate vizuală folosite pe acest website sunt proprietatea exclusivă a firmei MEDREHABTEAM S.R.L., astfel, nu aveți dreptul să utilizați în scopuri comerciale elementele de identificare ale acestei firme.

Întregul conținut al site-ului www.medrehabteam.ro (texte, elemente de grafică, coduri, scripturi etc.) sunt proprietatea MEDREHABTEAM S.R.L. și sunt protejate prin legea drepturilor de autor și prin alte legi privind dreptul de proprietate intelectuală. Încercările de a le prelua, prin orice mijloace, sunt ilegale și în măsura în care vor fi sesizate firma își va exercita drepturile legale pentru a-și apăra proprietatea intelectuală. Puteți folosi materialele de pe acest website în scopuri personale, pentru ceea ce au fost create, dar cu condiția să păstrați semnele de marcă înregistrată.

Sunteți de asemenea de acord să nu afectați și interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.

 

Legături cu alte website-uri

Acest site conține legături care trimit în afara paginilor deținute de MEDREHABTEAM S.R.L pentru a completa sau a susține informațiile prezentate în articolele noastre, nelimitându-ne la ele. Link-urile pe care le punem la dispoziție vi le oferim cu bună credință pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră de utilizare. În același timp, MEDREHABTEAM S.R.L nu poate fi considerat responsabil pentru nicio modificare apărută pe website-urile către care face legătura și nici pentru informațiile prezentate de acestea.