Ce înseamnă recuperare medicală?

Recuperarea medicală este o specialitate clinico-terapeutică ce are ca scop menținerea, întreținerea sau recâștigarea capacității funcționale pierdută sau instalată ca urmare a bolii sau a unui traumatism. Seriozitatea cu care sunt aplicate programele de recuperare, profesionalismul întregii echipe, interacțiunea, respectul și răbdarea sunt calități ale terapeuților menite să împlinească așteptările pacientului.

În ce constă pachetul de recuperare medicală?

Pachetul de recuperare medicală constă în ședințe individuale sau pachete în număr de 8, 12 sau 20 iar în cadrul ședințelor terapeuții aplică metode și tehnici de kinetoterapie, fizioterapie și terapie manuală, adaptate fiecărui pacient în parte în funcție de afecțiunea pe care o prezintă.

De câte ședințe de recuperare medicală am nevoie?

Numărul de ședințe de recuperare medicală diferă în funcție de mai mulți factori, precum afecțiunea pe care o aveți, natura afecțiunii:musculară, articulară sau neurologică, afecțiuni asociate precum și activitatea zilnică.

Cât durează o ședință de tratament?

O ședință de recuperare medicală durează 50 de minute.

Cum fac o programare?

Pentru programări ne sunați la numărul de telefon 0756 729 865 sau ne puteți trimite un e-mail la adresa office@medrehabteam.ro

Evaluarea funcțională este obligatorie?

Da, evaluarea funcțională este obligatorie înainte de a începe un program de recuperare medicală, programul fiind individualizat. Evaluarea ne ajută să înțelegem și să vă recomandăm cel mai potrivit program de recuperare medicală.