Mădălina Sandu

Fizioterapeut

Mădălina este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, nivel licență și master. De asemenea, este unul dintre instructorii din România care a obținut diploma de instructor atestat în terapia cicatricilor MSTR® (McLoughlin Scar Tissue Release).

Alegerea ei spre meseria de fizioterapeut a fost influențată de activitatea sportivă desfășurată încă din copilărie, motivând-o  spre o viață activă. În timpul studiilor s-a implicat activ în organizațiile studențești dar și în activități de voluntariat.  

După absolvire, și-a împărțit timpul între munca de terapeut și voluntar pe diverse secții ale spitalelor din Cluj-Napoca. Astfel, a reușit treptat să identifice ce o pasionează și spre ce vrea să se îndrepte ca și specializare pe viitor. Dorința de cunoaștere și perfecționare o exprimă constant prin implicarea și participarea la diverse cursuri și congrese. Afecțiunile din sfera disfuncțiilor temporo-mandibulare cât și afecțiunile ortopedico-traumatice sunt ramurile spre care dorește să se îndrepte.

  • Bandajare neuromusculară (Medical Taping Concept, MTC)
  • Masaj medical
  • ATM (Articulația temporo-mandibulară)
Specializări:
Nivel master în “Tehnici și Metode de Reabilitare a Pacienților cu Boli Reumatologice”
Instructor în terapia cicatricilor (McLoughlin scar tissue release, MSTR).